Vitaminer & mineraler
Kosttilskud
Naturlægemidler
Homøopatiske lægemidler
Fødevarer
Personlig pleje
Non-Food
Restsalg

  AVIVIR Aloe Vera Woman's After Shave  
 
 
Vejl. udsalgspris  110,00 DKK
Spar  22,00 DKK
Pris ved 1stk. 88,00 DKK

ANTAL
  
VARENR: 6030
LINK TIL PRODUCENT:      Aloe Vera Group Aps.
BRUTTOVÆGT: 180 Gram
150 ml. Kølende og reparerende lotion uden parfume eller sprit, modvirker irritation og genopbygger huden efter alle former for hårfjerning. Aloe Vera Group ApS.

Det høje indhold af Active-Aloe(90%) intensiverer fugttilførslen, genopbygger og modvirker udtørring og irritation.

E-vitamin. Neutraliserer de frie radikaler i huden.

AVIVIR Aloe Vera Woman's After Shave er skånsomt fremstillet, så ACTIVE-ALOE bevarer sine gode egenskaber.

AVIVIR Aloe Vera Woman's After Shave er biologisk let nedbrydelig.

Emballage: PE-miljøvenlig

INGREDIENSER (INCI) I AVIVIR Aloe Vera Woman's After Shave:

Aloe barbadensis: Det er den flydende, rene Aloe Vera, (ACTIVE-ALOE GEL), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens blade. ACTIVE-ALOE GEL har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen

Octyl Stearate: Er en tyndtflydende vegetabilsk olie udvundet af kokos/palmekerner. Stoffet blødgører og bevarer fugten i huden.

PEG-8 Beeswax: Er en emulgator baseret på ren bivoks. Stoffet efterlader huden blød og smidig og bevarer fugten i huden.

Glyceryl Stearate SE: Er en mild vegetabilsk emulgator baseret på stearinsyre.

Sodium Hydroxide: Kaldes også natriumhydroxid. Det er et basisk stof, der anvendes til at indstille pH.

Tocopheryl Acetate: Er et E-vitamin, som stort set er lugtfrit. Det anvendes pga. sine antioxidante egenskaber. Nyere studier viser, at vitamin-E neutraliserer de frie radikaler i huden. Disse forandringer sker især, når huden udsættes for solens UV-stråler.

Carbomer: Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer \"hvidte-fænomenet\", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.

Polyglyceryl-3 Diisostearate: Er en emulgator, der er flydende og kræver derfor ingen opvarmning, hvilket er formålstjenligt i forbindelse med højtkoncentrerede Aloe Vera produkter. Emulgatoren er meget hudvenlig, og blødgøringen af huden forbedres mærkbart.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer: Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.

Sodium Sulfite: Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler). Stoffet er et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.

Citric Acid:Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler). Det er et naturligt surhedsregulerende middel.

Potassium Sorbate: Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler). Stoffet er et mildt konserveringsmiddel.

Sodium Benzoate: Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet \"Atamon\".

 
 
  • © naturoghelse.dk
  • R. Hougårds Vej 70
  • 8960 Randers SØ
  • Tlf: 25 34 25 48
  • Mail: mail@naturoghelse.dk