AVIVIR Aloe Vera Woman's Shave  
 
 
Vejl. udsalgspris  65,00 DKK
Spar  13,00 DKK
Pris ved 1stk. 52,00 DKK

ANTAL
  
VARENR: 7198
LINK TIL PRODUCENT:      Aloe Vera Group Aps.
BRUTTOVÆGT: 210 Gram
150 ml. Mousse til anvendelse ved barbering med skraber. Virker blødgørende og starter hudens genopbygning allerede under barbering. Indeholder ikke sprit og parfume. Aloe Vera Group ApS.

AVIVIR Aloe Vera Woman's Shave er indeholder ikke drivgasser, sprit, farve eller parfume.

AVIVIR Aloe Vera Woman's Shave indeholder Glycerin som giver et blødt behageligt skum og lader skraberen glide let over huden. Understøtter tillige den plejende effekt fra Active-Aloe.

Inden barbering vaskes området med varmt vand og Skinwash, dette vil blødgøre hårene. Påfør skummet, som holder på fugten i hårene og gør dem nemmere at skære over.

Det høje indhold af Active-Aloe (70%) styrker, intensiverer fugttilførslen og modvirker udtørring og irritation.

AVIVIR Aloe Vera Woman's Shave anvendes ved barbering med skraber, til fx ben eller bikinilinie.

AVIVIR Aloe Vera Woman's Shave er skånsomt fremstillet, så ACTIVE-ALOE bevarer sine gode egenskaber.

Efter barbering skylles efter (helst med koldt vand), huden tørrer og AVIVIR Woman’s After Shave påføres (se beskrivelse).

AVIVIR Aloe Vera Woman's Shave er biologisk let nedbrydelig.

Emballage: PE

INGREDIENSER (INCI) I AVIVIR Aloe Vera Woman's Shave:

Aloe barbadensis: Det er den flydende, rene Aloe Vera, (ACTIVE-ALOE GEL), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens blade. ACTIVE-ALOE GEL har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen.

Aqua: Er INCI-deklarationens ord for vand.

Glycerin: Glycerin er udvundet af kokos og giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten.

Cocamido Propylbetain: Et meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.

PEG-7 Glyceryl Cocoate: Et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie. Det tilbagefører ren kokosolie til huden og modvirker derfor udtørring. Desuden letter det afskylningen af snavs og skum.

Sodium Laureth Sulfate: Udvindes af kokos/palmekerneolie. Stoffet er den mest anvendte vaskeaktive substans i verden på grund af dets relative mildhed og gode skum egenskaber.

Disodium Laureth Sulfosuccinate: Er et meget mildt og hudvenligt skumstof, der markant nedsætter irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.

PEG-14M: Nedsætter friktionen ved shaving, således at skæret ”glider” hen over huden og giver en tættere barbering.

Sodium Sulfite: Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler). Stoffet er et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.

Citric Acid: Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler). Det er et naturligt surhedsregulerende middel.

Potassium Sorbate: Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler). Stoffet er et mildt konserveringsmiddel.

Sodium Benzoate: Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet "Atamon".

 
 
  • © naturoghelse.dk
  • R. Hougårds Vej 70
  • 8960 Randers SØ
  • Tlf: 25 34 25 48
  • Mail: mail@naturoghelse.dk