Jojobaolie Urtegaarden økologisk  
 
 
Vejl. udsalgspris  59,00 DKK
Spar  11,80 DKK
Pris ved 1stk. 47,20 DKK

ANTAL
  
VARENR: 6191
LINK TIL PRODUCENT:      Urtegaarden Aps.
BRUTTOVÆGT: 150 Gram
Flydende voks, koldpresset af økologiske jojobanødder (Simmondsia chinensis).
Består primært af stabile umættede omega-9 fedtsyrer og er derfor meget holdbar. Olien indeholder naturlig solbeskyttelse og er desuden talgregulerende.

Halvfed olie, der absorberes middelhurtigt af huden.

Velegnet til sensitiv og normal-tør hud.

Anvendes i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen.

Ingredienser INCI i Jojobaolie Urtegaarden:
Simmondsia Chinensis Oil.

Opbevares tillukket, tørt, mørkt og ikke for varmt.
 
 
  • © naturoghelse.dk
  • R. Hougårds Vej 70
  • 8960 Randers SØ
  • Tlf: 25 34 25 48
  • Mail: mail@naturoghelse.dk