Gå til betaling
Natur og Helse telefon
Kategorier
Søg
00,00

Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie10 ml

Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie10 ml
Kundebedømmelser
for Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie10 ml
Produktet er endnu ikke bedømt.
Vær den første til at skrive en produktbedømmelse.
Vejl. udsalgspris   54,00 DKK
Spar   10,80 DKK
Stk. pris ved 1 stk.
43,20 DKK
Ekskl. porto
Udsolgt
ANTAL
  
Varenr:
12339
Stregkode nr:
5709286267026
Producent:
Bruttovægt:
60 Gram
Del på:

Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie10 ml

10 ml. Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie kan anvendes som smagsstof i slik, duftgiver til kosmetik eller i aromaterapi. Urtegaarden ApS.

Æterisk betyder flygtig og let fordampelig, dermed adskiller æteriske olier sig fra for eksempel mandel- og olivenolie, der ikke fordamper.
Æteriske olier findes i mange lægeplanter, i frugtskaller og i visse blomster.
Olierne udvindes fortrinsvis ved vanddampdestillation af de friskhøstede planter.
De æteriske olier er koncentrater, der anvendes dråbevis eller fortyndet.

Urtegaardens æteriske olier er 100 % naturlige æteriske planteolier uden tilsætning af syntetiske eller naturidentiske stoffer.

Ingredienser i Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie:
Amyris Balsamifera Oil.
Latinsk navn: Amyris balsamifera

Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie kan forårsage allergisk hudreaktion.
Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie må ikke komme i kontakt med øjne, slimhinder, hud eller tøj pga. risiko for irritation/overfølsomhed.
Bær beskyttelsestøj/øjenbeskyttelse/ansigtsbeskyttelse.
Anvendes fortyndet og kun udvortes.
Opbevares tillukket og utilgængeligtfor børn.

Sandeltræolie Amyris 100 % æterisk olie er velegnet som duft.

Har du også overvejet disse?
Gå til betaling
Natur og Helse telefon