Gå til betaling
Natur og Helse telefon
Kategorier
Søg
00,00

Skin Wash Avivir Aloe Vera 300 ml

Skin Wash Avivir Aloe Vera 300 ml
Kundebedømmelser
for Skin Wash Avivir Aloe Vera 300 ml
Produktet er endnu ikke bedømt.
Vær den første til at skrive en produktbedømmelse.
Vejl. udsalgspris   69,95 DKK
Spar   13,99 DKK
Stk. pris ved 1 stk.
55,96 DKK
Ekskl. porto
Udsolgt
ANTAL
  
Varenr:
8158
Stregkode nr:
5708751980217
Bruttovægt:
350 Gram
Del på:

Skin Wash Avivir Aloe Vera 300 ml

300 ml. Avivir Aloe Vera Skin Wash indeholder ingen parfume, ekstra mild og skånsom, baseret på meget milde vaskeaktive stoffer, der renser uden at affedte huden. Aloe Vera Group ApS.

Skin Wash Avivir Aloe Vera indeholder et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie.
Stoffet tilbagefører ren kokosolie til huden.
Det modvirker udtørring og sikrer, at huden er blød og smidig efter hver vask.
Desuden letter det afskylningen af snavs og skum.

Active-Aloe styrker, intensiverer fugttilførslen og modvirker udtørring og irritation.
Hår og hovedbund bliver stærkere og sundere.
Skin Wash Avivir Aloe Vera er skånsomt fremstillet, så Active-Aloe bevarer sine gode egenskaber.
De vaskeaktive stoffer i Skin Wash Avivir Aloe Vera er fuldstændigt biologisk nedbrydelige.

Ingredienser inci i Skin Wash Avivir Aloe Vera:
Aloe barbadensis: Det er den flydende, rene Aloe Vera, (Active-Aloe-Gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens blade. Active-Aloe-Gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen.
Aqua: Er inci-deklarationens ord for vand.
MEA-Lauryl Sulfate: Udvindes af kokos/ palmekerneolie. Stoffet anvendes for at forøge skumvolumen.
Cocamido Propylbetain: Et meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.
Cocamide DEA: Er et fortykningsmiddel udvundet af kokosolie. Stoffet stabiliserer tillige skummet i shampooen.
Polyquaternium-10: Det er en cellulose udvundet af bomuldsfrø. Stoffet anvendes primært på grund af sin blødgørende effekt. Det modvirker statisk elektricitet, samler splittede hårender og gør håret lettere at sætte. Det er det suverænt mest anvendte konditioneringsmiddel.
Sodium Chloride: Kaldes også natriumklorid og er det samme som almindeligt kogsalt. Stabiliserer og fortykker vandfasen.
PEG-7 Glyceryl Cocoate: Et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie. Det tilbagefører ren kokosolie til huden og modvirker derfor udtørring. Desuden letter det afskylningen af snavs og skum.
Sodium Sulfite: Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler). Stoffet er et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.
Citric Acid: Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler). Det er et naturligt surhedsregulerende middel.
Potassium Sorbate: Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler). Stoffet er et mildt konserveringsmiddel.
Sodium Benzoate: Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet "Atamon".

Har du også overvejet disse?
Gå til betaling
Natur og Helse telefon